Het ontstaan van Krav maga 360


Ik ben Arno Grundeken, founder en eigenaar van Krav maga 360. In 2008 ben ik met mijn krav maga avontuur begonnen. Na vele seminars, cursussen in binnen & buitenland, en lange trainingsuren later mag ik mijzelf Lead Civilian Instructor noemen. Als Lead Instructor mag je in alle sectoren van de civilian tak lesgeven. Onder andere de kids en womans. 2019 heb ik mijn Expert-2 level behaald.  Met een expert level ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit en niveau van de technieken in Nederland.   In 2013 heb ik, samen met Harold van Haastregt, krav maga 360 opgericht. Samen hebben wij onze club weten groot te maken.  Na bijna 10 mooie jaren verlaat onze trouwe leader of de pack, Harold, ons nest. Het 360 stokje zal ik vanaf heden alleen gaan dragen, dit samen met de hulp van onze mede-instructeurs.