Het team van 360:


Arno Grundeken E-2

 

Arno is de oprichter en eigenaar van Krav maga 360. Arno is meestal te vinden op locatie Leiden. Zijn passie ligt bij het ontwikkelen en geven van lessen aan kids & teens, en aan kwetsbare doelgroepen. Ook verzorgt hij agressiviteit-trainingen voor personeel in verschillende (zorg) branches, en geeft hij privé trainingen op maat.  


Rick de Winter   G-4

 

Rick is in 2013 bij ons als leerling met Krav maga begonnen. In 2016 was hij klaar gestoomd om de cic in te gaan. Na het behalen van zijn instructeurs diploma, is Rick toegevoegd aan het Team van 360 als zijnde instructeur van de volwassen les. In 2021 heeft Rick zijn G-4 Level weten te behalen!


André Moonen    G-2

 

André is in 2016 begonnen met zijn passie voor Krav maga. In 2019 heeft hij zowel de c.i.c. als de k.i.c. en de w.i.c weten te behalen! In 2020 heeft André zich als instructeur bij ons team aangesloten. Hij geeft les aan de kids & tieners op beide locaties. En is onze vliegende keep bij de volwassenen

 


Nadine Leurink   P-1

Nadine is de wederhelft van Arno Grundeken. In November 2021 heeft ze haar P1 level behaald en ze stoomt zich nu klaar om de volgende levels binnen te gaan slepen. Zij verzorgt de communicatie bij 360 en regelt zaken achter de schermen. Tevens ondersteund ze Arno tijdens de kids en tiener lessen, en ook tijdens de woman only. 

 

 

 


Ferry Bellekom  Boksinstructor

Ferry is op zeer jonge leeftijd gestart met boksen. Jaren lang heeft hij zijn technieken kunnen ontwikkelen onder leiding van bekende meesters in het vak. Wij zijn dan ook enorm trots dat wij Ferry als boks instructor aan ons team mogen toevoegen. 
Ferry gaat de bokslessen in Fight Club Wassenaar verzorgen