Het team van 360:


Arno Grundeken E-2

 

Arno is de oprichter en eigenaar van Krav maga 360. Arno is meestal te vinden op locatie Leiden. Zijn passie ligt bij het ontwikkelen en geven van lessen aan kids & teens, en aan kwetsbare doelgroepen. Ook verzorgt hij agressiviteit-trainingen voor personeel in verschillende (zorg) branches, en geeft hij privé trainingen op maat.  
Nadine Grundeken   P-2

Nadine is de wederhelft van Arno Grundeken. In juni 2022  heeft ze haar P2 level behaald en ze stoomt zich nu klaar om de volgende levels binnen te gaan slepen. Zij verzorgt de communicatie bij 360 en regelt zaken achter de schermen. Tevens ondersteund ze Arno tijdens de kids en tiener lessen.

 

 

 


Hans Altorf - Boksinstructor

Hans is een oude rot in het vak en heeft zijn strepen in de vechtsport meer dan verdient! Hij stond aan de wieg bij vele boksers en kickboksers. Hans was trainingspartner van een meervoudig Nederlands kampioen zwaar gewicht.

Wij zijn ook erg blij dat Hans ons team is komen versterken!

 

 

 


Ferry Bellekom - Boksinstructor

Ferry is op zeer jonge leeftijd gestart met boksen. Jaren lang heeft hij zijn technieken kunnen ontwikkelen onder leiding van bekende meesters in het vak. Wij zijn dan ook enorm trots dat wij Ferry als boks instructor aan ons team mogen toevoegen. 
Ferry gaat de bokslessen in Fight Club Wassenaar verzorgen


Mandy Bellekom - Boksinstructor

Mandy heeft jaren lang ervaring met boksen. Ze is gedreven en deelt haar passie graag met onze leden, en ze geeft daarnaast fantastisch les. Mandy zal binnenkort ook bootcamp lessen gaan geven  in onze Fight Club Wassenaar